дома    |    кошничка    |    контакт    |    english
 
  За Брилијант    Масла за јадење    Млечни производи и месо    Останати дејности    Награди   
   
 

Награди и признанија

Како потврда за извонредниот квалитет на производите на компанијата Брилијант наведуваме дел од добиените награди и признанија:

- Европска награда за најдобри практики 2012 во златна категорија;

- Меѓународна награда Leader in prestige and quality – Европа 2006;

- Меѓународна награда за квалитет и престиж, доделена во Октомври 2005 год., од страна на Actuelidad од Madrid – Шпанија, на саемот во Прага – Република Чешка;

- Златен пехар за квалитет за производот “Рафинирано сончогледово масло за јадење” - на агробизнис форумот (Agribusiness Forum) одржан од страна на Европската унија во Брисел, во периодот од 25 до 27 април 2004 година. Ова е најголемо меѓународно признание за квалитет за маслото на Брилијант досега, бидејќи шампионскиот пехар е освоен во конкуренција на реномирани производители од над 35 земји низ Европа и светот;

- Стопанска комора на Република Македонија - признание за една од 10-те најуспешни фирми во Република Македонија во 2001 год.;

- Шампионски пехар за квалитет на Меѓународниот саем за земјоделство во Нови Сад 2000 год.;

- Златен медал за квалитет на Меѓународниот саем за земјоделство во Нови Сад 1999 година.  Developed by: VIZIJANET