Архива на вести

26 Октомври 2011
Датум на објавување

Координативното тело за општествена одговорност на претпријатијата му додели на МИК Свети Николе, признание за учество во националната награда за најдобри општествени одговорни практики за проектот,  Реконструкција на прочистителна станица за отпадна вода, во категоријата животна средина, кај големи претпријатија.

Ви препорачуваме

Чадена панцета

Кокошкина паштета

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.