Архива на вести

19 Декември 2011

 Денес во советот на општината градоначалникот на Свети Николе, по повод патронот на градот, православниот христијански празник Свети Николе, на г-ин Влатко Ѓоргиевски генералниот директор на МИК, свечено беше доделена плакета за континуирано, успешно работење на компанијата.

Ви препорачуваме

Чадена панцета

Кокошкина паштета

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.