Архива на вести

19 Април 2018

МИК Свети Николе изврши набавка и инсталација на модернизирани машини за пакување и етикетирање, со кои се зголемија постоечките капацитети на производство, а исто така се задоволени и најновите стандарди на пакување.

Ви препорачуваме

Чадена панцета

Кокошкина паштета

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.