дома    |    кошничка    |    контакт    |    english
 
  За Брилијант    Масла за јадење    Млечни производи и месо    Останати дејности    Награди   
 
 

Leader in prestige and quality – Европа 2006

На ден 22.04.2006, компанијата Брилијант дооел – Штип, ја прими меѓународната награда Leader in prestige and quality – Европа 2006, маслото за јадење Брилијант.

назад

 
  Developed by: VIZIJANET